• Page:
  • 1
  • 2

New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #1

  • vickiwatson
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
I think this is the most I've ever paid for a joomla component. You would think there would be some documentation to go with it. :(

I have the menus and modules displaying in a sidebar and have uploaded a pair of photos, but when I go to vote on them, the browser freezes and I have to kill the pages - screenshot attached.

Also not sure why this is happening, but when I go to any of the photo battle pages, I lose my main menu, which is set to display on All pages.

My eventual goal is to have only the administrator load photos for battles and have registered users only vote/comment on the photos, but I can't get anywhere so far.

Help would be much appreciated.

okay upload folder is full, so it wouldn't let me upload the screenshot :(
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #2

  • vickiwatson
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
This is on a live site, so I have the menu option for photo battle set to special. I can pm a link if needed.
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #3

  • vickiwatson
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
Here's a link to a screenshot. This is what I see when I first click Battle Now.

I can't scroll down the page and after a brief time, the entire screen goes white and is stuck.

http://www.christiancowgirl.net/photo-battle.jpg

The brown area at the top is where my horizontal main menu for the site should be displayed. The main menu is set to display on all pages, but does not display on most of the Photo Battle pages.

Here are some of my global settings. I have categories turned on also. I've uploaded 2 sets of pairs photos.

Enable Random Battles No   
Enable Pairs Battles Yes
Enable image rating system No
Enable image approval system No
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #4

  • Codruta K.
  • Codruta K.'s Avatar
  • Developer
  • Bucharest, Romania
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 1006
Hello,

please send me a PM link and an admin account credentials to check where the issue is.

Thank you!
thePHPfactory Customer Support
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #5

  • vickiwatson
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
pm'd you the info. let me know if you didn't receive it.
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #6

  • Codruta K.
  • Codruta K.'s Avatar
  • Developer
  • Bucharest, Romania
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 1006
I received the message.

Is a Javascript conflict. You have a PM.
thePHPfactory Customer Support
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #7

  • Codruta K.
  • Codruta K.'s Avatar
  • Developer
  • Bucharest, Romania
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 1006
Hi,

It was a route issue also.
I changed script and also added a parameter for Joomla router where comments for an image is loaded.
all jQuery scripts and page were loaded more than once.


thePHPfactory Customer Support
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #8

  • vickiwatson
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
I sent you another PM, not sure you received it. I'm still not seeing my site's main menu on the photo battle pages. It disappears when I click the photo battle menu options.

The main menu is set to appear on All pages, so I'm not sure what's happening to lose it.
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #9

  • Codruta K.
  • Codruta K.'s Avatar
  • Developer
  • Bucharest, Romania
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 1006
Solved. It was a jQuery call in the template file for 'No images found' that generated this issue.

Please let me know if everything ok.
thePHPfactory Customer Support
The administrator has disabled public write access.

Re: New User - Can't Get Photo Battle Working 7 years 8 months ago #10

  • vickiwatson
  • Localtime: 12:45
  • Europe/Bucharest
Getting closer! :)

When I click an item from the Vote by Categories module or the View Top Winners module, it goes to those pages fine, but the photo battle modules do not display in the left column on those pages.

The modules are set to display on all photo battle menu pages.

Also, the link below shows a jpg of a photo battle. (can't upload images on this forum)
christiancowgirl.net/images/photo-battle2.jpg

How do I get rid of the area in purple? I don't want the words "Share link," the link icon, or the actual link.

And I could do without whatever image is supposed to be displayed where the arrow is pointing. I assume that's the category image? I haven't uploaded those. Is it possible to not display a category image? Just the category name is fine.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2