Links in feedback list not working 2 years 6 months ago #1

  • Bengt Gullstrand
  • Localtime: 07:04
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 1
1
None of the links work in the feedback list (date recieved, vote, comment or category). And if I change status or category nothing happends. And I can't search for nothing. Do I miss a file or something else?
I use 3.0.0 on Joomla 3.6.5. Stable

2
I use the Feedback factory on another server with joomla 3.6.5. Stable and use 3.0.2. of the Feedback factory with the same problem. And if I write a comment to one feedback it shows up in the other feedbacks as well. I used the same installation file and there is different issues on both installation due to the same version of joomla when I installed Feedback Factory.

If I get help with the number 1 issue I would be glad. I could then fix number 2. At least I think so.

Best Regards,
Bengt
The administrator has disabled public write access.

Links in feedback list not working 2 years 6 months ago #2

  • Alexandru
  • Alexandru's Avatar
  • Senior Developer
  • Bucharest
  • Localtime: 07:04
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 4570
Hello!

1. Most likely, this issue is Javascript related. Reload the page with the browser's Javascript error console open and try to sort again. Are you receving any Javascript errors?

2. We were unable to replicate this issue on our local test server. Please make sure that you are using the latest version of the extension (that means re-download and upgrade).
thePHPfactory Customer Support
The administrator has disabled public write access.

Links in feedback list not working 2 years 4 months ago #3

  • Frank Joris
  • Frank Joris's Avatar
  • Localtime: 07:04
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 3
I have the same error.

The error is 'TypeError: URI.parseQuery is not a function'
It comes from the list.js file (in /media/com_feedabackfactory/frontend).

The file /media/com_feedbackfactory/assets/common/jquery.uri.js has correctly loaded
The administrator has disabled public write access.

Links in feedback list not working 2 years 4 months ago #4

  • Frank Joris
  • Frank Joris's Avatar
  • Localtime: 07:04
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 3
Never mind. I deferred the loading of the js files and everything works fine now.

In views/list/tmpl/default.php I replaced:

JHtml::script('media/com_feedbackfactory/assets/common/jquery.uri.js');
JHtml::script('media/com_feedbackfactory/assets/frontend/js/views/list.js');

by:

$document = JFactory::getDocument();
$document->addScript('media/com_feedbackfactory/assets/common/jquery.uri.js', "text/javascript", true, false);
$document->addScript('media/com_feedbackfactory/assets/frontend/js/views/list.js', "text/javascript", true, false);

Furthermore in the stylesheet.css for the frontend you should add the following lines:

.nav > li > a {
display: block !important;
padding: 10px 15px;
position: relative;
}

This avoids the tabs in the tabbed view to disappear when being clicked upon if bootstrap.css is loaded by your template.
Last Edit: 2 years 4 months ago by Frank Joris. Reason: typo
The administrator has disabled public write access.

Links in feedback list not working 2 years 4 months ago #5

  • Alexandru
  • Alexandru's Avatar
  • Senior Developer
  • Bucharest
  • Localtime: 07:04
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 4570
Hello!

Thanks for the feedback!

Regarding the Javascript error. Are you using any kind of system optimization plugin (something that combines and minifies all the js scripts into a single file)?
thePHPfactory Customer Support
The administrator has disabled public write access.

Links in feedback list not working 2 years 4 months ago #6

  • Frank Joris
  • Frank Joris's Avatar
  • Localtime: 07:04
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 3
No, I don't use any tool for compressing/combining the files.

Regards,

Frank
Last Edit: 2 years 4 months ago by Frank Joris.
The administrator has disabled public write access.

Links in feedback list not working 2 years 4 months ago #7

  • Damiano bauce
  • Localtime: 07:04
  • Europe/Bucharest
  • Posts: 1
Had to do the same on Social Factory

membershipspurchase.js was loading b4 Jquery
changed in components\com_socialfactory\views\membershipspurchase\view.html.php

// JHtml::_('socialFactory.script', 'components/com_socialfactory/assets/js/pages/membershipspurchase.js');
$document = JFactory::getDocument();
$document->addScript('components/com_socialfactory/assets/js/pages/membershipspurchase.js', "text/javascript", true, false);

installed on clean Joomla 3.7.2
Last Edit: 2 years 4 months ago by Damiano bauce. Reason: version Joomla
The administrator has disabled public write access.